Verhalen zijn zo oud als de mensheid. Zolang er mensen zijn dragen ze ervaringen en wijsheid over en inspireren ze elkaar met verhalen. Op 13 september studeer ik af aan de Storytelling Academy en treed ik toe tot de Storytelling Clan.

In mijn eindwerkstuk “Storytelling op weg naar Duurzaamheid: een kompas voor het aanboren van vitaliteit” laat ik zien hoe je de kracht van verhalen, van natuur en van jezelf kunt gebruiken bij het aanboren van vitaliteit. Bij mensen individueel, in teams en organisaties, maar ook in wijken of plattelandsgebieden.

Komende tijd werk ik dit verder uit tot een boekje. Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact op of download mijn Masterproef “Storytelling op weg naar Duurzaamheid: een kompas voor het aanboren van vitaliteit >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.