& Co staat voor denken, doen én voelen

Elk programma van KOP & Co bestaat uit een mix van denken, doen én voelen. Onze kracht is verbinding te leggen tussen hoofd en hart, wens en realiteit, diepe persoonlijke drijfveren en de gezamenlijke bedoeling. Leren door te ervaren, te analyseren en te doen.

& Co staat voor co-creëren

Onze begeleiding is een co-creatie. We gaan er vanuit dat de klant de wijsheid al in zich heeft. Dat deze alleen aan de oppervlakte hoeft te komen. We doen het samen. Als klant ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. KOP & Co schept condities om te leren, te reflecteren, te proberen en te ontwikkelen. We werken vanuit vertrouwen, aanwezig zijn, zonder oordeel, luisteren, spiegelen, zichtbaar maken wat er is.

& Co staat voor samenwerken

Beweging en ontwikkeling komen soms uit een verrassende hoek. Daarom werkt KOP & Co graag samen met andere professionals. Zo kan ieder zijn kracht optimaal inzetten om het beoogde resultaat te bereiken. We hebben een groot netwerk van trainers, coaches, therapeuten, en adviseurs.

De intuïtieve geest is een heilige gave, de rationele geest een trouwe dienaar. We hebben een samenleving gecreëerd die de dienaar op een voetstuk zet, en de gave vergeten is.

– Albert Einstein

Benieuwd wat KOP & Co voor u kan betekenen?

Ik geef u graag persoonlijke uitleg. Bel of mail voor een verkennend gesprek.