& Co staat voor denken, doen én voelen

Elk programma van KOP & Co bestaat uit een mix van denken, doen én voelen. Onze kracht is verbinding te leggen tussen hoofd en hart, wens en realiteit, diepe persoonlijke drijfveren en de gezamenlijke bedoeling. Leren door te ervaren, te analyseren en te doen.

& Co staat voor co-creëren

Onze begeleiding is een co-creatie. We gaan er vanuit dat de klant de wijsheid al in zich heeft. Dat deze alleen aan de oppervlakte hoeft te komen. We doen het samen. Als klant ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. KOP & Co schept condities om te leren, te reflecteren, te proberen en te ontwikkelen. We werken vanuit vertrouwen, aanwezig zijn, zonder oordeel, luisteren, spiegelen, zichtbaar maken wat er is.

& Co staat voor samenwerken

Beweging en ontwikkeling komen soms uit een verrassende hoek. Daarom werkt KOP & Co graag samen met andere professionals. Zo kan ieder zijn kracht optimaal inzetten om het beoogde resultaat te bereiken. We hebben een groot netwerk van trainers, coaches, therapeuten, en adviseurs. Met deze mensen werkt KOP & Co regelmatig samen:

null

Met Gerda de Leeuw schreef ik in 2011 het boekje `Ik maak het verschil!‘ over ontwikkeling van zelfsturing en klantgerichte dienstverlening. Gerda is oprichter van het IVT Centrum voor Ontwikkeling. We werken samen in maatwerktrajecten in organisaties op het gebied van teamontwikkeling en zelfsturing.
ivtontwikkeling.nl

null

Linda Admiraal is personal trainer en werkt veel buiten in de natuur. Binnen The Choice, een leiderschapsprogramma dat ik heb ontwikkeld voor promovendi en onderzoekers van Wageningen UR, geeft Linda boksworkshops waarin deelnemers op een speelse en rake manier gewoonte patronen in communicatie ervaren en handvatten ontdekken om hun persoonlijke effectiviteit in de werkcontext te vergroten. http://www.cocooncoaching.nl

null

Wim Ruis is mijn maatje op het gebied van Storytelling & Natuur. In samenwerking met IVN ontwikkelden wij de training “Storyfacilitator voor Natuur”, waarin natuurgidsen en gastheren leren om verhalen op praktische en inspirerende wijze in te zetten voor uiteenlopende vraagstukken in de Nationale Parken en de gebieden waarin zij actief zijn.
ivn.nl

null

Met Marieke Leentvaar ontwikkelde ik 2014 de Training Plattelandskracht en werk ik samen in maatwerktrajecten rond nieuwe manieren van organiseren en samenwerken bij complexe maatschappelijke uitdagingen. Marieke heeft ruime ervaring in plattelands- ontwikkeling (strategisch, bestuurlijk, aanjager), is clown, reader en mindfulness trainer.
waaloord.nl

null

Emile Weesie begeleidt de Qigong sessies tijdens de jaarlijkse retraite. Daarnaast werk ik met Emile samen op het gebied van systemisch werk en leiderschapstrajecten. Emile is Qigong leraar, coach en organisatieadviseur. Hij werkt vanuit vier pijlers: natuur, daoïstische technieken (qigong en taijiquan), systemisch werk en enneagram. www.yininyang.nl

null

Ik ben mede-eigenaar van het Bert Hellinger Instituut Nederland: het opleidings-, kennis- en onderzoekscentrum voor systemisch werk in Nederland. Bij het Bert Hellinger Instituut geef ik de opleidingen Systemisch Adviseren, Systeemdynamiek in Organisaties en Systemisch Coachen. www.hellingerinstituut.nl

null

Ik ben lid van de Storytelling Clan: een groep gecertificeerde, ervaren storytellers. Allemaal ‘Co’s’ in Storytelling waar ik graag mee samenwerk. Wij verstaan de kunst om verhalen op praktische en inspirerende wijze in te zetten voor uiteenlopende vraagstukken. Voor iedere vraag ontwikkelen wij een professioneel en inspirerend aanbod op maat. storytellingclan.nl

De intuïtieve geest is een heilige gave, de rationele geest een trouwe dienaar. We hebben een samenleving gecreëerd die de dienaar op een voetstuk zet, en de gave vergeten is.

– Albert Einstein

Benieuwd wat KOP & Co voor u kan betekenen?

Ik geef u graag persoonlijke uitleg. Bel of mail voor een verkennend gesprek.