Waar kunt u voor aankloppen

 

 

Leven en loopbaan: individuele begeleiding

KOP & Co heeft veel ervaring met allerlei vormen van individuele begeleiding. We worden veel gevraagd door mensen met een maatschappelijke drive. Leidinggevenden en medewerkers van universiteiten, onderzoeksinstituten, gemeenten en maatschappelijke organisaties bijvoorbeeld. Wil je ontdekken hoe je voorbij kunt komen aan steeds terugkerende patronen? Met meer energie en impact werken? Een volgende stap maken in je loopbaan? Of een keer systemisch sparren over een vraagstuk dat jou bezighoudt? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Samenwerken:
advies en teamcoaching

Wij adviseren leidinggevenden met vragen over teams. We verkennen samen de noodzaak om een goed samenwerkend team te vormen, gaan op zoek naar wat er goed gaat, en waar en waardoor energie weglekt. Heeft het meer met de personen te maken? Met de interactiepatronen? Het verleden dat meespeelt in het heden? Onhelderheid over het bestaansrecht of taken en posities? We nemen je mee in een andere manier van kijken naar je team, zodat je ontdekt wat er nodig is om bij te dragen aan vitaliteit en realiseren van de bedoeling. Teambegeleiding is altijd maatwerk.

Maatschappelijk: procesbegeleiding

De vraagstukken van deze tijd zijn complex. In het groene en sociale werkveld waarin KOP & Co actief is, is veel in beweging. Wij worden vaak gevraagd voor  procesbegeleiding bij maatschappelijke vragen. Bijvoorbeeld door netwerken van pioniers rond lokaal voedsel en stadslandbouw. Door gemeenten die meer gebruik willen maken van groene plekken in de stad. Of bewonersinitiatieven die hun initiatief willen bestendigen. Maar ook door natuurorganisaties die met behulp van Storytelling natuur nog meer in de harten van mensen willen brengen.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat KOP & Co voor u kan betekenen? Ik geef u graag persoonlijke uitleg.