Eén van mijn lievelingsboeken is het boek “Leven & Werken in het ritme van de seizoenen” van Jaap Voigt. Ieder seizoen heeft zijn eigen karakter, kleur, tempo en ritme.  We zijn vaak geneigd om de seizoenen te zien als iets dat buiten ons plaatsvindt. Dit boek nodigt je uit om het ritme van de seizoenen te herkennen: buiten maar ook in jezelf. Geïnspireerd door dit boek organiseer ik op 18 maart a.s. de Workshop Werk & Toekomst.  Een dag waarin je met systemische blik en opstellingen jouw vraagstuk rond werk of loopbaan verkent.

De afgelopen jaren heb ik samen met Ria Allewijn deze workshop in verschillende seizoenen van het jaar georganiseerd. Maart is de periode om je talenten te ontdekken en mogelijkheden te zien. De kiemen die in de winter opgekomen zijn en wellicht al voorzichtig de wereld in zijn gebracht, krijgen nu werkelijk vorm. Bezieling en vorm komen bij elkaar. Ik vertrouw erop dat dit thema ook nu weer terug zal komen.

Er is een doorgaande levensstroom, die er altijd is; die bezit van ons kan nemen en waar we gehoor aan kunnen geven…

We werken op een prachtige lokatie bij Werk aan ’t Spoel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Interesse? Of ken je iemand voor wie dit interessant is?

Lees meer op: www.kopenco.nl/werk-en-toekomst

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.