The Choice: leiderschapstraining voor promovendi van Wageningen UR

Item Tile Description

The Choice

Leiderschapstraining voor promovendi

  • Opdrachtgever: Wageningen UR, Environmental Science Group
  • Datum: 2015-heden, diverse groepen

De training

The Choice is een leiderschapstraining voor PhD’s van Wageningen UR. In 2 middagen leren de deelnemers om hun persoonlijke en fysieke stevigheid te versterken, hun plek in te nemen en zich wendbaar op te stellen. De deelnemers worden zich gewaar van hun eigen kracht, krijgen inzicht in hun (onbewuste) communicatiepatronen en ontdekken handvatten om deze te doorbreken.

We werken met boks-clinics. Spelenderwijs krijg je inzicht in je eigen manier van handelen, je communicatiestijl en effecten. Hoe is je balans? Sta je stevig? Hoe verhoud je je tot anderen? En hoe werkt dat als je onderdruk staat? Wanneer stap je de ring in, kom je in beweging of juist niet, leid of volg je en geef je grenzen aan? Wat kenmerkt jouw kracht en waar neemt je automatische piloot het over? Je leert om fysieke signalen te herkennen en gebruik te maken van de kracht van je ademhaling.

Ook ontdek je vanuit systemisch perspectief welke onderliggende patronen en dynamieken meespelen in jouw vraag. Je leert hoe je stevig èn flexibel kunt zijn in interactie met anderen. En hoe jij jezelf en anderen effectief kunt sturen. Je leert gebruik te maken van informatie die je lichaam heeft en die te benutten bij het nemen van beslissingen.

Werkwijze

In deze workshop werk ik samen met Marco Oosten (Marco Oosten Personal Training). Marco is personal trainer met meer dan 20 jaar ervaring in sport. We maken gebruik van boksen, Mindfulness oefeningen en ervaringsgerichte methoden zoals systeemopstellingen. Via individuele en groepsreflectie koppelen de deelnemers opgedane inzichten in de oefeningen aan wensen en acties voor de werksituatie.

Bekijk de flyer >

Andere projecten

Retraite: de kracht van stilte en natuur

Workshop Werk & Toekomst

Loopbaantraject: Talent in Beeld

Workshop ZZP Een Hele Onderneming

Teamcoaching binnen Academic Consultancy Training

Systemische Onderzoeksmiddag: Verdraaid?!

ARTIKEL: Generatief Leiderschap in Teams & Groepen

Uitzoomdagen

Teamcoaching: ontwikkeling van zelfsturing en integraal werken in zorgteams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.