In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus vinden we het belangrijk om je te informeren hoe KOP & Co hiermee omgaat. Wat betekent het voor onze diensten?

Onze adviesgesprekken, individuele coaching en intakegesprekken gaan sinds de ingang van de beperkende maatregelen gewoon door. Veelal via videobellen (Zoom, Teams of andere mogelijkheden) en ook op 1,5 meter afstand op buitenlocaties. Ik maakte in mijn werk al veel gebruik van de kracht van natuur en kunnen die ervaring nu ten volle benutten. En wat videobellen betreft: de sessies zijn zoveel meer dan bellen. De digitale mogelijkheden zijn enorm: opstellingen en systemisch werk, de kracht van visualisatie, we benutten het allemaal.

Voor lopende groepstrajecten en opleidingsgroepen zijn de uitdagingen wat groter. Tot op heden heb ik die in overleg met deelnemers in aangepaste vorm on-line voortgezet of doorgeschoven naar september. Vanaf juni verwacht ik dat we in kleine groepen (tot max 10 personen) activiteiten zullen kunnen hervatten. Met accommodaties maken we heldere afspraken over hygiene, afstand houden, looproutes en pauzemomenten. Voor leiderschapstrainingen zoals The Choice, waarbinnen we gebruik maken van boksen en andere fysieke oefeningen, kijken we naar alternatieve vormen.

Begeleiding van teams vindt nog steeds gewoon doorgang, alleen doen we dat on-line.

Mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen, dan passen we onze diensten daarop aan.

Heb je vragen? Neem gerust even contact op, dan bekijken we wat er mogelijk is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.