Nieuwe animatie: 10 tips voor Stadslandbouw

Al meer dan 5 jaar faciliteert KOP & Co in samenwerking met Wageningen UR het Stedennetwerk Stadslandbouw: een landelijk netwerk van gemeentelijke pioniers in de stadslandbouw. Dit netwerk biedt de deelnemers de ruimte om gezamenlijk blokkades aan te pakken, elkaar te inspireren, richting te geven aan beleid en kansen te grijpen.

Op basis van 5 jaar praktijkervaring in het Stedennetwerk Stadslandbouw hebben KOP & Co, Wageningen UR en het Programma Duurzaam Door een animatie gemaakt. Stadslandbouw is hip, maar staat nog in de kinderschoenen. Het past in de trend om productie en consumptie anders te organiseren. Stadslandbouw draagt bij aan een gezonde en welvarende stad. Maar hoe komen we van losse initiatieven naar vanzelfsprekendheid, van hype naar een duurzame ontwikkeling? Deze animatie laat zien wat jij kunt doen.

https://www.youtube.com/watch?v=1wIllP1Pnfo

 

Wil je meer weten over het Stedennetwerk Stadslandbouw?

Lees meer over de 10 tips >

Of bekijk de flyer >

 

Gerelateerde berichten

Inspired by Uncertainty

Blog
“Inspired by Uncertainty”, dat is de titel van de KLV Conferentie waar ik binnenkort een Workshop Systemisch Leiderschap geef. Regelmatig ervaar ik van dichtbij hoe bedrijven en organisaties zoeken hoe ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.